Tänä vuonna juhlistimme äitiä hyvän italialaisen ruuan ja hyydykekakun merkeissä.

   

Äitienpäivä viikko oli töissä yhtä hullunmyllyä. Aikaisin menoa töihin ja pitkäksi venyneitä päiviä. Katsoin parhaaksi että pohjaan kakun töissä ja koristelen sen sitten sunnuntai-aamuna kotona. Pohjana toimi tumma kakkupohja, välissä tropical-hilloa ja hyydykkeenä toimi margo-aprikoosi hyydyke. Kokeilin myös että voiko kalvolle pritsatun suklaakoristelun laittaa kakun reunaan ennenkuin siihen kaataa hyydykkeen ja mainiosti voi! Koristelu pysyi loistavasti kun irrotin kalvon kakun reunasta. Sunnuntaina vain sitten koristelin kakun hedelmillä ja pääsin lopulta todella helpolla.. Ainoastaan hyytelön kanssa olisi voinut läträtä vähän vähemmän...