Kinkkukierteet n. 20kpl:

1 pkt lehtitaikinaa

1 pkt tuorejuustoa (itse käytin paprika-sipulia)

1/2 pussia kinkkusuikaleita

1 pss juustoraastetta

Ota lehtitaikina hyvissä ajoin sulamaan ja kun taikinalevy on sulanut kaulitse sitä hieman ohuemmaksi. Silppua kinkkusuikaleet hienoksi silpuksi jolloin levy on helpompi rullata rullaksi. Levitä taikinalevylle tuorejuusto, kinkkusilppu ja ripottele päälle vielä hieman juustoraastetta. Kostuta levyn alareuna vedellä ja rullaa levy tiiviiksi rullaksi. Kääri rullat tuorekelmuun ja laita jääkaappiin yön yli mutta vähintään muutamaksi tunniksi. Leikkaa rullista vähintään 1cm paksuisia palasia ja laita ne pellille leikkauspinta ylöspäin. Voitele palaset kananmunalla ja ripottele juustoraastetta päälle. Paista palasia 200-asteessa n. 20min.

Nämä pienet suupalat ovat oiva tarjoiltava juhlissa ja mikä parasta todella helpot tehdä! Helpotusta tekee myös se että rullat voi tehdä huoletta edellisenä päivänä jääkaappiin ja hieman ennen juhlien alkua paistaa uunissa valmiiksi. Maut tulevat tietysti paremmin esiin jos tarjoat kierteet lämpiminä mutta menevät ne hienosti myös kylminäkin... ;)