Kahden suklaan leivoksien kera haluan toivottaa kaikille oikein leivontarikasta uutta vuotta!

Jos ei enään konvehdit nappaa näin joulun jälkeen niin näihin suklaaleivoksiin saa "tuhottua" jouluna saamat joulusuklaat. Itseltä oli jäädyt geisharasia ja valkosuklaat syömättä. Leivoksiin piti tehdä vielä ristikkoreunat, mutta kumman syystä tumma suklaa katosi parempiin suihin, sitä jäi vain sydämmiin ja nappeihin ;)

Pohjana on tumma kääretorttupohja, jota kostutin ihan pikkuisen appelsiinimehulla. Pohjalle pursotin vadelmahillonapit.

Valkosuklaahyydyke: 2dl vispikermaa, valkosuklaata 200g ja 2 liivatelehteä.

Geishasuklaahyydyke: 2dl vispikermaa, geishasuklaita 200g ja 2 liivatelehteä.

Päällä: kaakaojauhetta, tumma suklaa nappeja ja suklaasiirtokuva-arkilla tehtyjä sydämmiä tummasta suklaasta.

Teko-ohje hyydykkeille: Laita liivatelehdet kylmään veteen likoomaan. Vaahdota kerma vaahdoksi (voi olla hieman löysempää), sulata suklaa mikrossa sulaksi ja kaada kerman joukkoon samalla vatkaten kermaa. Purista liivatelehdistä vesi pois. Lämmitä mikrossa pieni määrä vettä ja lisää liivatelehdet siihen. Laita liivatelehtien sekaan pieniä annoksina kermaa (jos kaadat liivatelehtiseoksen suoraan kerman sekaan vaarana on että liivalehdet paakkuuntuvat) kun olet lisännyt n. kauhallisen kermaa liivatelehtiseokseen ja sekoittanut tasaiseksi kaada seos lopun kerman sekaan. Laita hyydyke pursotinpussiin ja pursota vuorotellen metallisiin leivosrenkaisiin. Muista että laita renkaisiin muoviset liuskat tai leivinpaperiliuskat helpottaen leivosten irrottamista leivosrenkaista. Laita leivokset hyytymään n. 2h kylmään. Irrota leivosrenkaista ja koristele mielesi mukaan.