Tämän suklaakakun on suunnitellut poikaystäväni. Minä vastasin koristelusta ja kakun tekemisestä. Tosin mainittakoon että poikaystäväni teki kyllä suklaakakkupohjan joka oli hänen ensimmäinen kakkupohjansa. Siitä saisinkin teille hauskaa kerrottavaa mutta jääköön se nyt kertomatta... Kaikkihan me olemme joskus aloittaneet aivan alusta.. Poikaystäväni halusi siis äitinsä syntymäpäiville suklaakakun. Yhdessä kun kävimme kaupassa niin täytteeksi valikoituivat sitten vadelmahillo, tiramisurahka johon sekoitin myös suklaakermaa. Kostutukseen käytin kaakaota.

Tämä kakku oli erittäin makea mutta koska synttärisankari pitää makeasta niin tämähän oli hänelle todella mieluinen kakku.

Suklaakakun täytin siis vadelmahillolla ja täyteellä jossa oli tiramisurahkaa ja suklaakermaa. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan!
   

Kostutin suklaakakun kaakaolla...
   

Valikoin koristeeksi mm. suklaakreemiä, tuoreita vadelmia, kultaisia kuulia, suklaarusinoita (bronssilla sprayjattuja ja ilman) ja tietysti tekemiäni suklaakoristeita. Tässä kakku vielä ennen koristelua...
   

ja tälläinen siitä sitten tuli...

   

NAM NAM!

Kakkua tehdessä totesin myös että poikaystäväni uudessa keittiössä ei ole ehkä ihan paras valaistus kakkujen kuvaukseen vaikka ihanan paljon työtilaa onkin. Vinkattuani hänelle kuulin että valaistukseen voi vielä vaikutta... ;)

Paljon onnea Mala!