Syntymäpäiväkakku tuli miesten saunailtaan ja minähän ajattelin että nyt ei tehdäkkään mitään hempeää kermakakkua vaan jotain räväkkää ronskeille miehille. Kakkukuvun nostettuani oli miesten ilmeet kyllä aika sanoin kuvailemattomat ja taisi synttärisankarikin hieman punastua. Loppuillasta kakusta sitten vitsiä väännettiinkin.

   

Pohjana oli 6 munan tumma kääretorttupohja. Kostutin kakun punaisella marjamehulla. Väliin laitoin vadelmahilloa, vadelmakermahyydykettä, johon olin sekoittanut hieman vanilijakiisseliä. Kuorrutin kakun voikreemillä, johon tavallisen tomusokerin sijaan käytin mansikan makuista tomusokeria ja se osottautuikin todella hyväksi kokeiluksi. "Iho" on vaahtokarkkimassaa jonka värjäsin ihon värisellä elintarvikevärillä. Rintaliivit on marsipaania ja "pitsit" tomusokerivesi-seoksella pursotettuja. "tatuointi" on maalattu punaisella elintarvikevärillä ja mustan osuuden tein mustalla elintarviketussilla.

Voikreemin ohje:

200g margariinia (vaahtoutuu huomattavasti paremmin kuin voi)

5dl tomusokeria (tähän käytin mansikanmakuista)

2 rkl maitoa

Vaahdota huoneenlämpöinen margariini ja tomusokeri hyvin kulhossa, lisää maito ja vaahdota vielä hieman. Jos tuntuu, että voikreemi on jäykän oloista voit käyttää sitä hieman mikrossa, mutta ole varovainen ettei se sula liikaa.

Voikreemiä käytetään sokeri-, marsipaani-, ja vaahtokarkkikuorrutteiden alla eristeenä pitämässä kosteuden poissa kuorrutteista etteivät ne pääsisi vettymään. Voikreemi soveltuu loistavasti myös suklaakuorrutteiden alle tai vaikka ihan pursotettavaksi kakkuihin.