Vappupäivän brunssille tehty kakku. Keksipohja, mustikkamousse ja valkosuklaa-nougatmousse. Päällä on mustikkamehua, jota värjäsin siniseksi. Marsipaani koristeet ja valkosuklaa kiehkuroita.
sunnuntai, 3. tammikuu 2010
Vappupäivän brunssille tehty kakku. Keksipohja, mustikkamousse ja valkosuklaa-nougatmousse. Päällä on mustikkamehua, jota värjäsin siniseksi. Marsipaani koristeet ja valkosuklaa kiehkuroita.
Kakkublogia kirjoittelee 26-vuotias leipuri-kondiittori Lahdesta. Syksyllä aloitin Kondiittorin AT suorittamisen ja valmistua pitäisi keväällä 2013.
Leivon omaksi ja muiden iloksi :) Pääosin tuotokset ovat kakkupainotteisia mutta poikkeuksiakin löytyy ;)
Työskentelen päivittäin kakkujen ja herkkujen parissa mutta pyrin innostumaan leipomisesta myös kotonakin.Kuvia ja ohjeita yritän aina lisäillä kun tuotoksia tulee tehtyä.
Toivoisin että saisit vinkkejä blogistani :)
Kysymyksiä, toiveita, risuja ja ruusuja voit laittaa kommenttina tai sitten ihan suoraan minulle sähköpostitse [email protected]
Kunnioitathan tekemiäni tuotoksia ETKÄ kopioi kuviani :)
Vinkkaathan myös minulle jos linkität blogini :)
Nauti olostasi blogini parissa :)
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.