Sisko täytti pyöreitä vuosia ja tottakai se oli suklaakakun arvoinen juttu! 

   

Pohjana toimi suklainenkakku pohja

Täytteenä oli ekassa välissä mielenkiintoinen kaakao-siirappi-kerma täyte ja toisessa välissä tiramisurahkaa.

Kostutin kakun minttukaakaolla (ilman promilleja ;).

Kuorrutin kakun suklaakuorrutteella ja käytin ensimmäistä kertaa kuorrutukseen fazerin tummaa suklaata. Ei toiminut eli en voi sitä suositella! Onneksi jäi hieman kermaa että sain kuorrutetta notkistettua koska sellaista kittiä se oli.. Käytän siis tästä eteenpäin tuttua ja turvallista taloussuklaata.

Koristeet tein mm. maraboun minttusuklaasta johon sain siirtokuvan avulla kuviointia. Valkosuklaasta tein ruokalusikan avulla suklaakoristeita jotka sitten vielä sprayjasin pronssispraylla. Pursotukset ovat suklaakreemiä.