maanantai, 8. lokakuu 2012
Pikku prinsessan ristiäiset...
Täytteenä:
Mansikka-vanilija hilloa
Mansikkamoussea
Kerma-rahka kuorrutus
Koristeet tehty sokerimassasta
Täytteenä:
Ekassa välissä sinappikurkkusalaattia
Tokassa välissä majoneesia,kinkkua, paprikaa, juustoraastetta
Kuorrutus yrttituorejuustolla.
Ennen olen käyttänyt tavallista kurkkusalaattia ja nyt koitin sinappista, kyllä kannatti! Sinappikurkkusalaatti on kyllä voimakkaamman makuista mutta jos toinen täyte on hieman miedompi niin antaa hyvän särmän voileipäkakkuun.
Juhlat olivat onnistuneet ja Elmiida oli todella rauhallinen.
Paljon onnea vielä tädin pikkuselle ihanasta nimestä!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.