...tuo saksalainen joulupulla.

   

Tein ensimmäistä kertaa stollenia kotona ja onnistuihan se.

Etsin netistä stollenille ohjetta ja löytyihän sieltä vaikka mitä. Päädyin tekemään tälläisellä kotilieden ohjeella.

Ohje herätti kokeiluhalut kun huomasin että siinä tehdään alussa juuri. Ohjeessa stollenin sisään laitetaan marsipaania mutta itse jätin sen pois.

Tein ohjeen kaksinkertaisena ja sain siitä kolme samankokoista joulupullaa. Onneksi sain ostettua prismasta viimisen voipaketin koska uunin jälkeen stollen voidellaan voilla eli ei siis margariinilla. Toivottavasti teiltä löytyy jääkaapista voita ;) Tomusokeria ripotellaan pullan päällä niin kauan että se pysyy päällä eikä katoa. Stollenin maku paranee vaan päivä päivältä joten hyvin kestää jouluun saakka.