Viimeinen mutta ei tietenkään vähäisin rippijuhlien tarjottava.
Valkosuklaakakku jossa oli vaaleanpunaiset pritsaukset ja gerberat.
Pohjana oli vaalea kakkupohja
Täyte:
4dl kermaa
Sitruunarahka
mango-ananashillo (Todella hyvänmakuinen!)
ananaspaloja
Kostukkeena käytin appelsiini-ananasmehua
Kerma ja sitruunarahka yhdessä toimivat erittäin hyvin. Maku oli pehmeä mutta sopivan kirpeä. Tuo mango-ananashillo oli uusi tuttavuus mutta todella hyvänmakuinen. Hillo löytyy suurimmista kaupoista hillohyllyiltä ja purkki on malliltaan kapea ja korkea. Suosittelen kokeilemaan! Kuorrutteena käytin töistä ostamaani valkosuklaakuorrutetta ja kreemiä. Suklaakakun kuorruttamis vinkki löytyy tuolta suklaakakut kategoriasta ;)
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.