Viimeinen mutta ei tietenkään vähäisin rippijuhlien tarjottava.

   

Valkosuklaakakku jossa oli vaaleanpunaiset pritsaukset ja gerberat.

Pohjana oli vaalea kakkupohja

Täyte:

4dl kermaa

Sitruunarahka

mango-ananashillo (Todella hyvänmakuinen!)

ananaspaloja

Kostukkeena käytin appelsiini-ananasmehua

Kerma ja sitruunarahka yhdessä toimivat erittäin hyvin. Maku oli pehmeä mutta sopivan kirpeä. Tuo mango-ananashillo oli uusi tuttavuus mutta todella hyvänmakuinen. Hillo löytyy suurimmista kaupoista hillohyllyiltä ja purkki on malliltaan kapea ja korkea. Suosittelen kokeilemaan! Kuorrutteena käytin töistä ostamaani valkosuklaakuorrutetta ja kreemiä. Suklaakakun kuorruttamis vinkki löytyy tuolta suklaakakut kategoriasta ;)