Tämä persikkainen hyydykekakku toimi kesäpäivän piristeenä.

   

Pohjana toimi vaalea kakkupohja (keksipohjakin käy).

Moussen ohje: blå band:in valmista moussejauhetta (mango-passionmousse), tee ohjeen mukaan mousse. Lisää vaan 4 liivatelehteä. (Liota liivatteet, sulata kuumaan veteen, lisää vähitellen moussea ruokalusikallinen liivatteen joukkoon, niin että liivateseos jäähtyy ja vasta sitten lisää liivateseos muun moussen joukkoon. Tällä estät se että liivate ei paakkuunnu mousseen, kun se on kylmää. Laita irtopohja vuuan pohjalle kakkupohja, levitä moussea pohjalle, lisää persikan palat ja laita loppu mousse vuokaan. Anna hyytyä vähintään 2h tai mieluiten yön yli.

Appelsiinikiille: appelsiinimehua 3dl ja 4 liivatelehteä. Liota liivatteet kylmässä vedessä, kuumenna 0,5dl mehua kattilassa ja lisää liivatteet joukkoon ja loppu mehu, kun seos on jäähtynyt sopivasti niin kaada hyytyneen kakun päälle ja hyydytä jääkaapissa vähintään 2h. Koristele mielesi mukaan.