Tämä voileipäkakku meni kinuskikakun kaverina syntymäpäiväjuhlille.

Itse olen sitä mieltä että voileipäkakun tulee olla runsas ja koristeiden tulee olla aseteltuna niin että kakkua leikkaava saa ainakin kahta eri makua lautaselleen. Mitä mieltä sinä olet?

   

Sitten vielä päältä kuva...

   

Pohjana oli itse tehty leipä ja kostutukseen käytin lihalientä. Täytteenä oli kurkkusalaattia ja kinkkutuorejuustotäyte (yrtti-pippurituorejuusto). Kuorrutin kakun tuorejuustolla, johon lisäsin vaahdotettua kermaa. Tuorejuuston saa mukavan notkeaksi, kun siihen lisää teelusikallisen lihalientä ja vatkaa hieman. Reunoille laitoin juustoraastetta ja koristelin kakun kinkkusiivuilla, kurkuilla, tomaateilla, viinirypäleillä ja persilijalla.