Tämä kakku meni tilauksena syntymäpäiville ja koriste oli hankittu muualta teemaan sopivaksi. Kinuski mitä käytin on valmis kinuskia ja harvinaisen ärsyttäävää käyttää. Kinuski tulee ensin kuumentaa 70-asteeseen, jotta se hyytyisi. Sen jälkeen se tulee jäähdyttää ettei kermat sulaisi. Samalla kinuskin jäähtyessä se alkaa jo hyytyä jolloin kinuski ei leviä nätisti ja tasaisesti kakun päälle vaikka kuinka yrittäisi. Ensi kerralla taidan keitellä ihan omat kinuskit. Mutta onhan tässä valmis kinuskissakin hyvät puolensa, se maistuu taivaallisen hyvältä!

   

Vaalea pohja, kostutukseen käytin hedelmämehua. Täytteenä oli appelsiinimarmeladia ja diplomaattikreemiä ( kerma + vanilijakiisseli). Diplomaattikreemi on mukava vaihtelu pelkälle kermalle kakun välillä ja se tuo hillon/marmeladin kaveriksi mukavan pehmeän maun.